Zoektocht naar en hangend toilet

Zoektocht naar en hangend toilet

20 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik had samen met mijn vriendin een woning gekocht in Arnhem. We hadden allebei een opleiding afgerond aan het HBO. We hadden iedere maand geld apart gelegd van het salaris dat we kregen. Nadat we een tijdje hard hadden gespaard konden we eindelijk samen onze eerste woning kopen. De woning die we hadden gekocht was echter wel toe aan een renovatie. De keuken die er op dat moment in zat was in een erg slechte staat en deze hadden we al erg snel laten vervangen door een mooie nieuwe keuken. Het laminaat dat in de woonkamer lag hadden we vervangen door een nieuwe PVC vloer. De badkamer wilde we ook graag renoveren en we gingen op het internet op zoek naar een hangend toilet voor op de douche.

hangend toilet

Zoektocht op het internet

Toen ik op het internet op zoek ging naar een hangend toilet voor op de douche kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van Sanispecials. Het is een erg overzichtelijke website en ze bieden een erg ruim assortiment aan. Ze hanteren ook erg scherpe prijzen wat ik zelf natuurlijk erg aantrekkelijk vond. OP de website staat ook het klanten gemiddelde van een 9 vermeld van de vele voorgaande klanten die een product bij Sanispecials hebben gekocht. Ik besloot om verder een kijkje te nemen in het assortiment en over te gaan tot een aankoop. Nadat Het hangend toilet in de douche was bevestigd was ik erg blij met het resultaat want het zorgt een erg moderne uitstraling.