Kom naar makelaar Tiel

27 juli 2023 Uit Door Redactie

Wil jij binnenkort een huis kopen of verkopen? Ga langs bij makelaar Tiel en zij zullen je helpen. Jouw zorgen over het kopen of verkopen van een huis worden afgenomen. Je wordt door het hele proces geleid en hoeft zo min mogelijk zelf te doen. Er zijn ook nog andere mogelijkheden waarbij ze jou kunnen helpen.

Het aanbod

Bij de makelaar Tiel kun je met bijna elke soort woning wel terecht. Of het nou een nieuwe en bestaande bouw is, in een hogere prijsklasse of een lagere prijsklasse, een stuk grond waarop je jouw droomhuis gaat bouwen en nog veel meer. Het kan allemaal. Ze kunnen jou hier helpen met het realiseren van jouw droomwoning. Er worden ook zaken besproken zoals een bestemmingsplan. Zo wordt je echt goed voorbereid op de koop van jouw toekomstige huis. Alles wat aangeboden wordt door deze makelaar is goed geselecteerd voor jou en er wordt een eerlijke prijs gevraagd. Er wordt geen misbruik gemaakt van jou, je zult hier met een goed vertrouwen zitten en geholpen worden bij jouw woning.

keys on hand

De begeleiding

Bij een aankoop en verkoop van een woning is het belangrijk dat iedere partij die betrokken is ook daadwerkelijk tevreden is. Een goede prijs voor de koper en verkoper is iets wat elke makelaar wil. Ook bij Makelaar Tiel zullen ze ervoor proberen te zorgen dat iedereen tevreden is. Ze hebben eigen taxateurs die de taxatie op een eerlijke manier uitvoeren. Zo hoef je zelf niet meer voor een taxateur te zorgen, want dit wordt voor jou geregeld. Er wordt dan gekeken naar de locatie van de woning, de gemiddelde prijs per vierkante meter, het perceel, de staat van de woning en het hele oppervlak van de woning. Ook zal deze makelaar financiële ondersteuning bieden. De huidige rentestand, het inkomen en een aanbetaling als dat plaatsvindt. Het wordt allemaal meegenomen, zodat je er zelf niet mee hoeft te gaan puzzelen.