Wat is een quooker

Wat is een quooker

16 december 2018 Uit Door Redactie

quooker-combiWat is een quooker nu precies?  U kunt kiezen voor een kokend-water-kraan of een Quooker Fusion. Dit is een kraan voor koud, warm en kokend water. Het reservoir van de Quooker zit in het kastje onder de kraan. U kunt met behulp van een Quooker direct warm water krijgen. U hoeft niet lang meer te wachten op kokend water, dit scheelt tijd met koken of voor het drinken van een kopje thee. Er zijn talloze voordelen voor het aanschaffen van een Quooker in uw keuken!

Waarom kiezen voor een Quooker

Er zijn een aantal redenen waarom u moet kiezen voor een Quooker. De Quooker is een 100% Nederlandse uitvinding en in 1 op de 5 keukens wordt de afgelopen jaren een Quooker geplaatst. Niet alleen in huishoudens is de Quooker zeer bekend, ook op kantoor zijn er steeds meer te vinden. Binnen een halve minuut is dit allemaal geregeld door de geweldige Quooker! De kraan maakt gebruik van een vacuüm opslag, het water wordt steeds op een hoge temperatuur gehouden.

Een Quooker is erg zuinig

Door de unieke vacuümverpakte wateropslag van de Quooker verbruikt deze kraan heel erg weinig energie. U kunt denken aan maar 5 cent per dag bij het gebruiken van een Quooker, dit is veel minder vergelijken met andere producten zoals een laptop. De Quooker is 60% zuiniger dan andere kokend water kranen. Een Quooker maakt de hoeveelheid water die u nodig heeft, u verspilt dus geen overtollig water doordat u teveel maakt. De Quooker is zeer milieuvriendelijk en hierdoor ook een goede investering!