Op zoek naar mooie PVC vloeren in Hengelo

Op zoek naar mooie PVC vloeren in Hengelo

4 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een aantal jaar samen met mijn vriendin en we gingen op zoek naar een woning in Hengelo. We hadden allebei een opleiding aan de Universiteit gevolgd en we hadden beide elke maand een deel van ons salaris apart gelegd om te sparen voor een huis. Nadat we een tijdje hadden gespaard kwamen we een woning tegen een zeer aantrekkelijke prijs tegen, De woning moest echter wel verbouwd worden. De badkamer was in een erg slechte staat en die wilde ik helemaal laten renoveren. De vloerbedekking in de slaapkamers was erg oud en vies die heb ik zelf vervangen. De keuken was erg oud en ik heb hier een nieuwe moderne keuken voor in de plaats laten plaatsen. Het laminaat dat in de woonkamer lag was erg beschadigd. Ik ging daarom op het internet op zoek naar PVC vloeren Hengelo.

Super website

Nadat ik een tijdje had gezocht op PVC vloeren Hengelo kwam ik uit op de website van Tegelmaxx. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat ze de klanten aanbieden. Ze hanteren erg aantrekkelijke prijzen in vergelijking tot de andere websites die ik bezocht had. Ze beschikken over een erg ruim assortiment. En er zijn ook een aantal inspiratie kopjes te vinden. Na een tijdje te hebben gezocht besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe vloer.