Babymeubels

Babymeubels

19 november 2018 Uit Door Redactie

We hadden een begin gemaakt met het inrichten van de babykamer. We hadden al een aantal babymeubels maar we hadden de kamer nog niet compleet ingericht. We waren dus op zoek naar nog een aantal meubels voor de babykamer. We gingen op zoek op internet naar een winkel die in heel Nederland bezorgd.

 

Het bedrijf

We vonden na een tijdje te hebben gezocht het bedrijf babyandmore. We vonden daar erg veel inspiratie voor hoe wij de babykamer af wilde maken. Er waren erg veel afbeeldingen te vinden van de babymeubels die ze aanbieden. Ze beschikte over een erg breed assortiment.

 

Babymeubels

Er was een kopje te vinden met babymeubels waaronder erg veel acties te vinden waren. Door de kortingen scheelde het erg veel geld in vergelijking tot de winkel waar we onze andere meubels hadden gekocht. Er was op de website ook meer informatie te vinden over de beste baby meubelmerken die ze aanbieden. We hadden besloten om de rest van de meubels te kopen van het merk comingkids. Ze staan garant voor meubels die goede veiligheid bieden en erg lang meegaan. We hadden een aantal meubels besteld en ze waren erg snel geleverd. We waren binnen 2 dagen klaar met de babykamer en we waren erg tevreden over het resultaat.