Toe aan een nieuwe boxspring? neemt u dan contact op met The Boxspringstore

Toe aan een nieuwe boxspring? neemt u dan contact op met The Boxspringstore

14 mei 2019 Uit Door Redactie

Zoekt u een nieuwe boxspring? Neemt u dan contact op met The Boxspringstore. Wat kunt u verwachten van The Boxspringstore? Wat u kunt verwachten is personeel dat erg vriendelijk en heel erg vakkundig is. Ook kunt u een bedrijf verwachten wat kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Er zijn u al heel veel tevreden klanten voor geweest.

Mijn ervaring met The Boxspringstore

Mijn ervaring met The Boxspringstore is heel erg positief. Ik heb voor 1,5 maand geleden een nieuwe boxspring gekocht en ben erg tevreden over het personeel en de kwaliteit. Het personeel was vanaf het begin heel erg vriendelijk en hadden gelijk een luisterend oor voor ons zodat wij konden zeggen wat we zochten en de medewerker die ging dat voor ons uitzoeken. toen kwamen er meerdere bedden uit en hebben we gekeken welke het mooiste is. En nu is het bed nog steeds helemaal goed.

nr-10-taupe

Contact met The Boxspringstore

Wilt u nou ook zo’n mooie boxspring? Neemt u dan contact met The Boxspringstore op dit kunt u doen door een mailtje te sturen, door te bellen of door gelijk langs het filiaal in Eindhoven te gaan.